24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A CREZUT CĂ A DAT LOVITURA, DAR A AJUNS ÎN AREST…

Este vorba despre un bărbat din Comana, care, în cursul lunii februarie, a spart o casă și a furat mai multe laptopuri, în valoare de peste 25.000 de lei.

În urma unor acțiuni specifice ale Poliției, care au culminat cu o percheziție domiciliară, hoțul a ajuns în arest, iar toate bunurile furate au fost restituite proprietarului:

”La data de 13 februarie a.c., ora 01.50, polițiști din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, de 24 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în cursul serii, a fost plecată de la domiciliu, iar când a revenit, a găsit locuința spartă.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința apelantei, de unde ar fi sustras 4 laptopuri, în valoare de aproximativ 26.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din comuna Comana, județul Giurgiu.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 18 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.1 Călugăreni, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale si ai Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de executare a percheziției domiciliare, la locuința persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii, fiind ridicate anumite înscrisuri.

La data de 27 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri procedurale.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER