28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

A EVADAT DIN AREST LA DOMICILIU CA SĂ-ȘI BATĂ CONCUBINA. ACUM, A AJUNS ”LA BECI”

La data de 24 iunie a.c., ora 16.05, Poliția orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către concubinul său.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că apelanta ar fi fost agresată fizic, pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, de către concubinul său, un bărbat de 20 de ani.

De asemenea, din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul de 20 de ani ar fi plecat la locuința unui alt bărbat, de 24 de ani, din orașul Bolintin Vale, ambii aflați sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru savârșirea mai multor infracțiuni de furt, și, ulterior, aceștia s-ar fi deplasat pe strada Palanca, fără permisiunea organului judiciar.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și evadare.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, aceștia să fie prezentați unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER