8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A ÎNCEPUT RECENSĂMÂNTUL AGRICOL. ȘEDINȚĂ PENTRU REMEDIEREA PROBLEMELOR APĂRUTE ÎN JUDEȚ

In sala de spectacol a Teatrului “Tudor Vianu” s-a desfasurat azi ședința Comisiei judetene pentru recensământul agricol, unde au fost invitati recenzorii sefi si primarii, ca sefi ai comisiilor locale.

În cadrul întâlnirii, au fost trecute în revistă activitățile derulate până la acest moment și au fost discutate etapele următoare ale acestui proces. De asemenea, s-a analizat stadiul realizarii Recensământul General Agricol in fiecare unitate administrativ-teritoriala, in incercarea de a se gasi solutii la problemele aparute.

În perioada 10 mai – 31 iulie 2021 se desfășoară recensământul general agricol.

Recensământul General Agricol este o acţiune de mare amploare care va asigura informaţiile complexe şi datele statistice pentru realizarea unui cadru complet al caracteristicilor structurale ale exploatațiilor agricole, necesare  programelor şi politicilor agricole și de dezvoltare rurală.

Derularea recensământului se va realiza prin interviuri față în față cu capul/şeful exploatației agricole cu și fără personalitate juridică, după caz, sau cu o altă persoană din cadrul acesteia care poate furniza informaţiile solicitate, prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil.

Petra Ochisor, director executiv DAJ Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER