13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A ÎNCERCAT SĂ VIOLEZE O BĂTRÂNĂ DE 85 DE ANI ȘI, PENTRU CĂ NU A REUȘIT, A LOVIT-O ȘI I-A FURAT CARDUL DE ALIMENTE…

La data de 24 februarie a.c., ora 13.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 85 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și ar fi încercat să întretină relații sexuale cu aceasta.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c., în timp ce femeia se afla la locuința sa, o persoană necunoscută ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta și, ulterior, ar fi agresat-o fizic.

De asemenea, aceasta ar fi sustras din locuința apelantei, cardul de sănătate și cardul social pentru alimente.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de savârșirea infracțiunilor de tentativă la viol și furt calificat, ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu.

Totodată, din cercetări, a reieșit faptul că acesta i-ar fi oferit cele două carduri unui tânăr, de 18 ani, din comuna Putineiu, care, având cunoștință de proveninența lor, le-ar fi utilizat pentru achiziționarea unor cumpărături.

Față de tânărul de 18 ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

La data de 11 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, cei doi tineri au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Astăzi, 12 martie a.c., aceștia vor fi prezentați unității parchet competente, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER