27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

A VRUT SĂ SE RĂZBUNE ȘI A AJUNS ÎN AREST PENTRU 30 DE ZILE

Un bărbat de 34 de ani, din Bolintin Deal, a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat care fusese martor într-un dosar în urma căruia agresorul a fost condamnat penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Mihai Vodă, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către o persoană, în faţa unui bar din localitatea Bolintin Deal.

În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele cercetări, a reieşit faptul că apelantul ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Bolintin Deal, din cauza faptului că ar fi avut calitatea de martor într-un dosar în care acesta din urmă a fost condamnat penal la pedeapsa închisorii cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani ar fi creat o stare de temere persoanelor aflate în faţa societăţii comerciale respective.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunile de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză ar mai fi săvârşit, în perioada 2023 – luna aprilie 2024, alte patru infracţiuni, respectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi furt calificat.

Bărbatul a fost reţinut joi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, iar în cursul zilei instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, mai precizează comunicatul menţionat.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER