13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT CU TREI VICTIME, DUMINICĂ SEARA

Un nou eveniment rutier soldat cu victime a fost anunţat duminică seara de pompierii de la ISU Giurgiu:

„Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce a avut loc, duminică seară, la ieșirea din orașul Bolintin Vale. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

O femeie, în vârstă de 27 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost găsită încarcerată și a fost extrasă de pompieri din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Atât aceasta, cât și celelalte două persoane implicate (un bărbat în vârstă de 31 de ani și o femeie de 50 de ani) erau conștiente, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportate de echipajele SAJ și SMURD la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Mihăilești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea carosabilului, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER