29 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT CU TREI VICTIME PE UN DRUM JUDEȚEAN, DUMINICĂ NOAPTE

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această noapte, pe DJ 401, în localitatea Hotarele. În accident a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile. Una dintre persoane era blocată în mașină.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca și Stației Colibași, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SAJ.

O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost extrasă de pompieri din interiorul mașinii. Aceasta și alte două persoane, de 14 și 21 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Compartimentul Informare și Relații Publice ISU Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER