22 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT MORTAL ÎN APROPIERE DE GĂUJANI. O TÂNĂRĂ DE NICI 19 ANI ȘI-A PIERDUT VIAȚA (VIDEO)

O tânără, în vârstă de aproape 19 ani, și-a pierdut viața, în această seară în urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, între localitațile Găujani și Pietrișu.

În eveniment au fost implicate un autotren, un autoturism și o căruță.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și patru SAJ.

În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea fiind găsită în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a mai putut fi salvată.

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani și doi pasageri, un bărbat de 20 și o fată de 14 ani, au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportați la spital. Aceștia erau conștienți și cooperanți.

În tir se afla doar conducătorul auto, iar în căruță un bărbat. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări -anunță, miercuri seara, ISU Giurigu.

Poliția nu a dat, încă, niciun comunicat referitor la această tragedie, dar martorii spun că șoferul autoturismului ar fi încercat să evite căruța și a ajuns să intre în coliziune cu tirul.

video: martori accident

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER