9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

ACȚIUNI CARITABILE ALE PREOTULUI DE LA CĂMINUL MIRONEȘTI

După împodobirea bradului la Capela din curtea Centrului pentru persoane vârstnice Mironești, preotul Centrului, Alexandru Grigore, și-a îndreptat atenția și către copii, atât către copii din comunitate cât și către copii din sistemul de protecție specială.

Astfel, în data de 21 decembrie 2022, după ce a fost cu daruri la zece copii care locuiesc în satul Mironești, cărora le-a dăruit, alimente neperisabile, dulciuri, haine, produse de igienă personală și jucării, preotul Centrului pentru persoane vârstnice a fost în vizită la casele de tip familial “Casa Albastră”,  “Casa Gabriela” și “Casa Andrei”, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Cei 30 de copii aflați în plasament în cele trei case de tip familial  au fost bucuroși de oaspeți, au fost încântați  de darurile primite: dulciuri, obiecte de igienă personală, instrumente de colorat și de scris; în semn de mulțumire au cântat și au spus poezii.

“Este o bucurie duhovnicească faptul că am putut face daruri copiilor, mai ales ei așteaptă daruri de la Moș Crăciun. Am avut sprijinul unui sponsor, Asociația Altruist, și astfel copiii pe care i-am vizitat au fost încântați. Sperăm ca acțiunile noastre social- filantropice să continue și în viitor, atât pentru vârstnici, cât și pentru copii”, a declarat preotul Centrului pentru persoane vârstnice Mironești, Alexandru Grigore.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER