20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA FOSTULUI PREFECT PSD DE GIURGIU, NINA CARMEN CRIȘU

Imediat după Paște, fostul prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crișu a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție și abuz în serviciu.

Dosarul său apare pe rolul Tribunalului Giurgiu, la Secția Penal, Nina Carmen Crișu având calitatea de inculpat, iar Instituția Prefectului –  parte civilă.

Se pare că dosarul în care va fi judecată Nina Carmen Crișu are ca obiect o serie de constatări ale Corpului de Control al M.A.I., în urma unor verificări realizate în luna martie a anului 2018, când ”în vizor” au fost mai multe aspecte ale activității prefectului de atunci: raportul calitate/preț al combustibilului consumat de mașinile Prefecturii, avizele de legalitate date de instituție, dar și activitatea comisiei de control a secretarilor din primării, presa relatând pe larg, la vremea respectivă, aceste aspecte.

Interesant este că, în timp ce ziarul ”de casă” al PSD ”trâmbița” – nu cu mult timp în urmă, descinderea procurorilor DNA la Giurgiu – se pare că ”ținta” a fost cu totul alta: protejata PSD și a fostului președinte Bădălău, fostul prefect Crișu.

Imediat ce dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului, președintele CJ a dispus – conform legii – suspendarea Ninei Carmen Crișu din funcția pe care o deține în prezent la Consiliul Județean.

Vom vedea ce vor decide judecătorii, însă poate că acest dosar ar trebui să dea de gândit și mai-marilor Prefecturii din prezent…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER