27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ADIO, LIVIU POPAZU! DRUM LIN SPRE STELE!

Dispariţia celui ce a fost Liviu Popazu a şocat şi întristat întreg oraşul, indiferent de poziţia socială, de politică, de profesie… Asta pentru că Liviu Poapzu a fost pentru toţi, indiferent de poziţia pe care o ocupau cei care veneau în contact cu el şi indiferent de poziţia pe care o ocupa acesta, acelaşi om bun, corect şi cinstit.

Acesta este, poate, şi motivul pentru care acum nu s-a mai ţinut cont de nimic: de rivalităţi politice, de conflicte personale… iar la căpătâiul lui Liviu Poapzu au venit oameni din toate categpriile sociale şi politice, toţi cu acelaşi regret: al pierderii unui om de asemenea factură, un om cum rar mai întâlneşti în zilele noastre.

Şi, ca un paradox, Liviu Popazu – unul din fondatorii presei din Giurgiu, profesor şi mentor pentru multe generaţii de jurnalişti – este condus pe ultimul drum pe 3 mai, exact de Ziua Presei….

Cuvintele sunt prea sărace, aşa că… DRUM LIN SPRE STELE, LIVIU POPAZU! Odihneşte-te în pace şi sigur acolo, sus, te vei întâlni cu alţi colegi la fel de regretaţi şi iubiţi: Traian Metaxa sau Mihai şi Ionel Dândăreanu!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER