4 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

„ADIO, VISUL FRUMOS S-A TERMINAT!” FINAL DE DRUM PENTRU ASTRA

Astra Giurgiu a pierdut, scor 0-1, partida cu Genk, disputată, joi, în deplasare, și a fost eliminată din „șaisprezecimile” Ligii Europa, după ce în tur, scorul a fost egal, scor 2-2.

Astra Giurgiu a fost învinsă cu scorul de 0-1, de Genk, în returul „șaisprezecimilor” Ligii Europa. Campioana României n-a reușit să dea lovitura pe terenul belgienilor și a primit gol în partea a doua, după ce Alejandro Pozuelo a marcat în minutul 67. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Genk s-a calificat în „optimile” competiției.

Antrenorul Marius Șumudică s-a plâns de arbitrajul din ambele manșe. „Consider că dacă ni se oferea penalty-ul de acasă, dacă azi nu se dădea lovitură liberă la golul lor, aveam o șansă. I-a impins cât a putut. M-a eliminat. Ne-a dat 7 galbene. Nu se poate arbitra un arbitru din Olanda când joacă o echipă din Belgia. Ăștia suntem. Am atras atenția. Au venit în cabine, ne-au pus să schimbăm crampoanele, nu le convenea nimic. Ne-au tratat ca pe ultimii oameni. Am pierdut calificarea la Giurgiu și la ocazia lui Budescu din prima repriză. Nu am ce să le reproșez. Datorită lor am ajuns aici. Jos pălăria pentru ei. Dacă marcam noi primii, nă dădeau două roșii și întorceau rezultatul. Râdeau și fanii în tribună și spuneau că asta se întâmplă cu echipele belgiene, că sunt puțin ajutate. E o seară tristă. Nu știu cum am rezistat. Un arbitraj ca pe vremuri, când trebuia să câștige gazdele. Mă bucur că a venit patronul alături de echipă, dar îmi pare rău că nu am putut să îi facem o bucurie”, a spus Șumudică la sport.ro.

www.evz.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER