27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ADRIAN ANGHELESCU ESTE PRIMAR ”CU ACTE-N REGULĂ”

Noul primar al municipiului Gurgiu, Adrian Aghelescu, alături de consilierii locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie, au depus joi jurământul, fiind, astfel, validați în noile funcții.

La ceremonia organizată în sala de ședințe a Primăriei Giurgiu a participat și președintele PNL, premierul Ludovic Orban, care, în scurtul discurs ținut după jurământul oficial, a precizat:

” Vreau să felicit noul Consiliu local și noul primar al municipiului Giurgiu, dar și să vă atenționez că această ceremonie de învestire este începutul unei munci foarte grele, pentru a vă pune în practică proiectele și programele cu care ați câștigat votul giurgiuvenilor.

Mesajul meu pentru dumneavoastră este că veți avea în Guvern în partener de nădejde al autorităților locale din municipiul și județul Giurgiu, pentru realizarea tuturor proiectelor ce au ca scop dezvoltarea municipiului și creșterea economică a acestuia.

Vă asigur că veți găsi mereu ușa deschisă la Guvern și vom fi gata oricând să vă sprijinim în proiectele importante pentru dezvoltarea municipiului Giurgiu.

Mult succes tuturor!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER