1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

AGRESIUNE LA LETCA. DOI BĂRBAȚI AU FOST ARESTAȚI

La data de 7 ianuarie a.c., ora 23.00, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său a fost agresat fizic de către un consatean.

 

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 7 ianuarie a.c., ora 22.40, în timp ce un bărbat, de 47 de ani, din comuna Letca Nouă se deplasa pe o stradă din localitatea Letca Veche, județul Giurgiu, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați.

 

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, ca fiind doi bărbați, de 43 de ani, din comuna Letca Nouă, respectiv 19 ani, din comuna Mereni, județul Teleorman.

 

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 11 ianuarie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER