27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALIANȚĂ ÎMPOTRIVA PSD LA GIURGIU

După cel mai recent derapaj al lui Niculae Bădălău, președintele PMP, Eugen Tomac, a lansat o scrisoare deschisă ce are ca subiect uniunea forțelor de dreapta în judeșul Giurgiu, iar primul partid care a reacționat public este USR, al cărui președinte a remis un comunicat de presă:

Răspuns la Scrisoarea deschisa a președintelui PMP Eugen Tomac referitor la uniunea fortelor de dreapta in judetul Giurgiu

Dragi colegi,

Nu este pentru prima dată când baronii roșii giurgiuveni jignesc cu dispreț conaționalii noștri plecați la munca în occident pentru o viață mai bună.Vă reamintesc disprețul cu care primarul Voinea de la Calugareni îi numea anul trecut pe disasporenii veniți sa protesteze pe 10 august „proști,hoți,prostituate și pești” iar Bădălău dansa pe manele insultandu-i pe aceeași oameni cărora le-au furat viitorul în România.

Suparați că nu le mai pot cumpara votul cu o galeata sau o sticlă de ulei,baronii roșii îi atacă din nou pe concetățenii noștri, în speranța că îi vor face să uite definitiv de țara coruptă pe care au lasat-o în urmă.

Atunci cand vom scăpa definitiv de „Ciuma roșie“ va mai exista o speranță pentru ca giurgiuvenii noștri să se întoarcă acasă și să reconstruiasca satele abandonate.

Acesta este într-adevăr cel mai puternic motiv ca toate formațiunile de opoziție, de dreapta, să se uneasca împotriva acestor baroni locali care au făcut din Giurgiu unul din cele mai sărace și mai depopulate județe.

Ne alăturăm tuturor forțelor de dreapta giurgiuvene care doresc să alunge din administrația publică PSD-ul și acești baroni aroganți și disprețuitori.Un prim pas a fost deja facut atunci cand USR Giurgiu l-a sustinut in turul II pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

În perioada urmatoare ne propunem să avem întâlniri cu reprezentanții partidelor de opoziție pentru a stabili modalitățile prin care, la viitoarele alegeri locale să scăpam giurgiuvenii de „Ciuma roșie“ si să-i aducem pe românii plecati acasa.

Mircea Poenaru

Presedinte USR Giurgiu”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER