22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALIN ”PARFUM” – RĂSPLĂTIT REGEȘTE DE PSD GIURGIU: SALARIU DE 27.000 DE LEI!

Conștient că a ajuns ”pe ultima sută de metri” a perioadei în care mai deține puterea în Giurgiu, tandemul toxic Bădălău-Mina mai dă o lovitură: printr-o recentă hotărâre a CJ Giurgiu, îl ”înscăunează” ca manager al Spitalului Izvoru pe unul din cei mai înfocați activiști PSD – Alin Guțu.

Binecunoscut în oraș ca vânzătoru de parfurmuri – de unde și supranumele de ”Alin-Parfum” – ”multicalificatul” Guțu a fost răsplătit –  din plin – de PSD și șefii săi giurgiuveni pentru toate ”meritele” din campaniile electorale.

Deși nu are vreo calitate care să-l recomande, Guțu a ocupat mai multe posturi de conducere (foarte bine plătite), asigurate prin grija tandemlui Bădălău-Mina.

Astfel, din vânzător de parfumuri ”la negru”, Alin Guțu s-a ”trezit” – peste noapte – director general al APDF Giurgiu, iar, mai apoi, prin aceeași grijă a ”tătucilor” Bădălău și Mina – director general al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM).

După căderea guvernelor PSD, Guțu rămăsese ”pe dinafară”, așa că se impunea găsirea unui alt loc ”călduț” pentru șeful ”lipitorilor de afișe” din PSD. Și, cum la nivel central, Bădălău nu mai avea nicio putere, acesta a apelat la finul Mina, care s-a executat rapid, astfel că, aproape de jumătatea lunii august, printr-o dispoziție a președintelui Consiliului Județean, Alin Guțu este numit… manager al Spitalului Izvoru!

Ce cunoștințe ”vaste” are Guțu în domeniul managementului unităților sanitare ori al sănătății, în general, este o mare enigmă…

Cert este că, odată cu numirea sa ca manager la Spitalul Izvoru, fostul ”Alin Parfum” beneficiază de o sumă frumușică ce îi intră în buzunare, lună de lună: aproximativ 27.000 de lei!

Ce-l recomandă pentru a conduce acest spital – în afară de protecția tandemului Mina-Bădălău?

”Vocea și talentul”… probabil!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER