28 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALT AUTOMOBIL DE LUX CONFISCAT LA VAMA GIURGIU

Dacă, în urmă cu o săptămână, Poliția de Frontieră Giurgiu anunța confiscarea unui Mercedes, acum, aceiași polițiști anunță o altă captură de acest gen. De această dată, este vorba despre un Audi A6:

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Audi model A6, în valoare de aproximativ 34.000 euro, căutat pentru confiscare de autorităţile suedeze.

În data de 04.02.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul albanez C.E., în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca Audi model A6, înmatriculat în Albania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Suedia în anul 2017.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul albanez a declarat că firma la care el lucrează a cumpărat  autoturismul, de la o firma din Italia şi nu a cunoscut faptul ca maşina pe care o foloseşte este căutată de autorităţile din Suedia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 34.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER