20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALTĂ TRANȘĂ DE ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ CONFISCATĂ DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra a două autoturisme, cantitatea de 56.200 de țigarete, ascunse printre bagaje.

În data de 05.02.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat, pe sensul de intrare în țară, doi cetățeni bulgari în vârstă de 35 respectiv 50 de ani, aflați la volanul unor autoturisme.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagaje, cantitatea de 56.200 de țigarete (2.810 pachete de țigări) de diferite mărci, având aplicat timbru fiscal bulgăresc.

 Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 70.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de ambii șoferi fost întocmit dosar penalurmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de Cuvânt ITPF GIURGIU

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER