24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALTE 40 DE BLOCURI DIN ORAŞ INTRĂ ÎN PROIECTE DE ANVELOPARE

Primăria municipiului Giurgiu va depune în acest an proiecte pentru finanţare prin POR, axa de eficienţă energetică, pentru 40 de blocuri de locuinţe din oraş, în valoare totală de aproximativ 4 milioane de euro.

„Pentru finanţare prin POR, 3.1, axa de eficienţă energetică, depunem proiecte în luna februarie pentru patru ansambluri de blocuri, asta înseamnă aproximativ 40 de blocuri. Valoarea aproximativă este de aproape 100.000 euro pe fiecare bloc, partea bună este aceea că situaţiile neconforme pot fi remediate până la finalizarea procesului de execuţie a lucrărilor”, declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Programe Europene din cadrul Primăriei Giurgiu, Meca Ianca.

Sursa citată a menţionat că au fost incluse în proiect blocurile ai căror proprietari şi-au exprimat intenţia în scris de a intra în programul acesta de finanţare şi vor fi imobile situate pe şoseaua Bucureşti, strada Tineretului, un bloc în centrul oraşului şi unul în cartierul Policlinică.

Potrivit datelor oferite de Primăria Giurgiu, aproximativ 25%, respectiv „55 de blocuri din cele două sute de blocuri din oraş au beneficiat deja de programe de eficientizare energetică în anii trecuţi.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER