8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALTE VEȘTI BUNE PENTRU GIURGIU: PROIECTUL DE APĂ ȘI CANALIZARE ȘI CEL PENTRU SPITAL – PE LISTA DE PRIORITĂȚI A GUVERNULUI

Anunțul este făcut de președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, după o discuție cu ministrul Fondurilor Europene:
,, Întâlnire de lucru cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.
Așa cum am promis în campania electorală pentru alegerile locale, câteva dintre proiectele esențiale pentru județul nostru vor fi finanțate din cele 30 de miliarde de euro din Planul Național de Reconstrucție și Reziliență.
Ministrul Boloș ne-a dat asigurări că va fi urgentată aprobarea proiectului de apă și apă uzată a cărui valoare este de 147 de milioane și care a fost blocat de vechea administrație PSD.
Modernizarea Spitalului Județean Giurgiu (reabilitarea termică și interioară a construcției, dotarea cu aparatură de specialitate și mobilier, refacerea circuitelor, extinderea, etc..), obiectiv vital pentru giurgiuveni, dar și investiții în celelalte unități spitalicești din județ sunt pe lista de priorități pe care am discutat-o cu ministrul.
Vom transforma în realitate parcurile industriale, campusul pentru învățământul dual și alte proiecte de infrastructură care vor crește calitatea vieții giurgivenilor și vor schimba fața județului.
Ne ținem de promisiune!
#DezvoltămGiurgiu!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER