29 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALTERNATIVE PENTRU MINI-VACANŢĂ LA GIURGIU

Dacă programul sau-poate-lipsa banilor v-au făcut să rămâneţi la Giurgiu în mini-vacanţa de Rusalii, e bine să ştiţi că şi acasă aveţi alternative de a petrece ore frumoase în aer liber.

Un exemplu: canalul Cama, acolo unde vă puteţi bucura de o plimbare relaxantă și ieftină cu barca sau cu hidrobicicleta .

Potrivit siteului Primăriei Giurgiu, Centrul de agrement de pe canalul Cama este deschis publicului de luni până duminică (Luni: 12.00 – 21.00; Marți – duminică: 10.00 – 21.00), iar ambarcațiunile aflate în dotare pot fi închiriate la prețuri foarte mici: 5 lei/oră hidrobicicleta de patru sau două locuri, respectiv 7 lei/oră barca de patru locuri. Centrul dispune în prezent de 15 hidrobiciclete (12 cu patru locuri și trei cu două locuri), trei bărci din fibră de sticlă de patru locuri și trei bărci din lemn de patru locuri.

Celor care se aventurează pe apă cu barca sau hidrobicicleta li se asigură veste de salvare. De asemenea, doi salvamari și un paramedic sunt pregatiti să intervină oricând.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER