27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ANGAJATORII DIN MAREA BRITANIE CAUTĂ URGENT MONTATORI DE UŞI ŞI FERESTRE PVC

Ofertele de locuri de muncă în străinătate sunt în continuă creştere, ca de altfel şi interesul ṭărilor din UE pentru muncitorii români. O prestigioasă companie lider pe piaṭa de profil din Anglia (Marea Britanie) cu peste 600 de angajaṭi caută Montatori uşi şi ferestre termopan care-şi vor desfăşura activitatea în Londra şi Wellesbourne.

Nivelul de experienṭă în domeniu este de minim 3 luni în construcṭii, sau ideal în montare de ferestre şi uşi. Cei interesaṭi de acest post trebuie să posede permis de conducere categoriile B sau C. În ceea ce priveşte limba engleză, aceasta trebuie să fie la nivel începător, ideal nivel mediu/ conversaṭional. Vestea bună este că pentru acest job angajaii nu trebuie să fie posesori de card CSCS în construcii.

 Salariul este între 1.900 si 2.300 Lire sterline/ lună în funcie de categoria de permis auto şi de zona în care angajatul este repartizat. În plus, cei cu performane bune se pot bucura dupa primele săptămâni de muncă de creşteri salariale şi să ajungă la câştiguri de peste 2.300 Lire streline/ lună. La acestea se adaugă ore suplimentare, precum şi al 13-lea salariu. Performanele bune atrag şi şansa unor promovări rapide pe pragul superior. Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată şi vin cu toate beneficiile asociate acestui tip de contract.

Pentru cei interesai, postul implică lucrul în echipe a câte 3 persoane, deplasarea de la depozit către zona de lucru şi alte responsabilităṭi ce rezultă din fişa postului. Cei fără experienṭă în montajul de uşi şi ferestre PVC, dar care au experienṭă de minim 3 luni în construcṭii se bucură de training specializat la locul de muncă.

Trebuie reṭinut faptul că în general pe piaṭa de profil cerinṭele angajatorilor sunt rigide şi standardele ridicate. De regulă angajatorii cer experienṭă specifică în domeniu, card CSCS în construcṭii, obligatoriu permis auto categoria C sau engleză cel putin la nivel conversaṭional, ceea ce nu este şi cazul acestui angajator care a îmbraṭişat propunerea Banca de Joburi de a adopta criterii de selecṭie mai permisive.

Angajatul se bucură de sprijinul angajatorului în organizarea unei cazări temporare de până la 3 luni, astfel încât la sosire angajatul nu are niciun fel de angajamente financiare legate de cazare cum ar fi depozit sau plata chiriei în avans.  Angajatul este investit cu încredere de către angajator înca din prima zi şi pleacă plătind doar biletul de avion. Trebuie luat în calcul faptul că prin asumarea plăṭii depozitelor şi chiriei în numele angajatului, angajatorul semnează astfel un fel de „contract de încredere” cu angajatul.

Timpul este foarte scurt şi plecările rapide aşadar cei interesaṭi sunt aşteptaṭi să aplice urgent pentru acest job cât se poate de tentant.

Toti cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, sau la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro. Prezentarea completă a posturilor poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei https://www.bancadejoburi.ro/content/view/Montatori-usi-ferestre-termopan-Marea-Britanie-2

Daca nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toti cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER