16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ANIVERSARE ALĂTURI DE BUNICII DE LA CENTRUL ONCEȘTI

O giurgiuveancă inimoasă și-a sărbătorit ziua de naștere alături de un grup de persoane vârstnice de la Centrul din localitatea Oncești, structură rezidențială aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astfel, luni, 10 ianuarie 2022, răspunzând invitației doamnei Mihaela Covțun, persoanele vârstnice deplasabile de la Centrul Oncești, însoțite de conducerea centrului și personalul de serviciu, au mers la un restaurant  din Giurgiu, transportul fiind asigurat de D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Într-o atmosferă de  sărbătoare și de voie bună, bucuria revederii a fost mare iar emoțiile pe măsură.  Oaspeții, având vârste cuprinse între 65 și 90 de ani, i-au  urat sărbătoritei să rămână la fel de tânară; la rândul său, doamna Mihaela Covțun i-a asigurat că va fi alături de ei și în viitor. Din partea Centrului pentru persoane vârstnice Oncești, sărbătorita a primit o diplomă de recunoștință, un tort și un buchet de flori.

De ziua mea de naștere,  am vrut să împărtășesc bucuria mea  unor persoane pe care le simt aproape de sufletul meu. Am ales să dedic această zi bunicilor instituționalizați la Centrul din localitatea Oncești; mi-am  dorit să îi am alături la aniversarea zilei mele de naștere, întrucât ne cunoaștem, eu vizitându-i la centru începând de acum doi ani. Sunt mulțumităcă am putut să sărbătoresc în acest fel ziua mea, ne-am bucurat împreună, a fost o zi  deosebită pentru noi toți”, a declarat doamna Mihaela Covțun.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  adresează  mulțumiri doamnei Mihaela Covțun pentru această inițiativă inedită, care  a adus bucurie și încântare beneficiarilor de servicii sociale de la Centrul pentru persoane vârstnice Oncești.

 

 

 

Denisa Cristescu

Consilier Relații cu Mass-Media

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER