27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ANIVERSARE LA CRUCEA ROŞIE: 141 DE ANI DE EXISTENŢĂ NEÎNTRERUPTĂ

Crucea Roşie Română este una din cele mai respectate organizaţii din ţară, iar la Giurgiu, situaţia nu este diferită. Voluntarii de aici sunt mereu prezenţi atunci când e nevoie de ajutor. Tot ei sunt cei care, de ani de zile, ne reprezintă cu onoare la diverse concursuri de specialitate, la nivel naţional şi internaţional.

De aceea astăzi, de ziua lor, ziua în care Crucea Roşie Română împlineşte 141 de ani de existenţă neîntreruptă, le adresăm cele mai sincere urări de bine, însoţite de respectul şi recunoştinţa noastră pentru tot ceea ce fac.

Ce spun reprezentanţii acestei prestigioase organizaţii cu această ocazie?

„În data de 4 iulie, Crucea Roșie Română aniversează 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă. Suntem recunoscători nenumăratelor generații de voluntari care au acordat de-a lungul timpului ajutor tuturor celor în nevoie, indiferent de condiții.

Ne mândrim cu surorile de Cruce Roșie care au alinat suferința răniților și bolnavilor în timp de război, care au tratat copii, tineri și bătrâni în timpul epidemiilor de malarie, holeră, tifos și tuberculoză, care au contribuit la reîntregirea familiilor separate de război sau de regimul opresiv.

Faptele de excelență din istoria acestei organizații ne motivează și ne obligă să ne adaptăm mereu la ce este nou și să rămânem în prima linie a sprijinului umanitar. Vom continua să aducem bucurie și speranță celor care au nevoie de noi.”

LA MULŢI ANI, CRUCEA RŞIE ROMÂNĂ! LA MULŢI ANI, CRUCEA ROŞIE GIURGIU!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER