18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

APA SERVICE – MESAJ DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ DE MONITORIZARE A APEI

Azi e Ziua Internațională de Monitorizare a Apei

Vă asigurăm, încă o dată: Apa de la Giurgiu e sigură și sănătoasă!

Apa de la Giurgiu este printre cele mai bune ape din țară! O spunem și noi, o spun și experții. Bem apă din izvoare de mare adâncime, tratată doar cu clor, pentru eliminarea bacteriilor, o apă bogată în minerale esențiale pentru organism.

Azi, de Ziua Internațională de Monitorizare a Apei, echipa noastră de specialiști, tineri și bine pregătiți în domeniu, au subliniat, încă o dată, cât de privilegiați suntem noi, giurgiuvenii, pentru apa pe care o bem de la robinet.

Andrei Năiță – director Tehnic, Bogdan Băcanu – șef Centre Zonale și Andreea Socaci – inginer chimist Apa Service Giurgiu s-au aflat în fața jurnaliștilor, pentru a răspunde tuturor întrebărilor incomode.

Apa potabilă de la robinet este, însă, rezultatul unor procese îndelungate de tratare și siguranță, un bun de care nu ne bucurăm atât de mult pe cât am putea.

În laboratorul nostru, care are dotări de ultimă generație se efectuează, lunar, peste 200 de analize, din toate zonele orașului și din județ, buletine de analiză certificate de Direcția de Sănătate Publică.

Apa de la Giurgiu respectă toți parametrii, așa că putem afirma cu tărie, că apa noastră este cel puțin la fel de sigură ca oricare alt produs îmbuteliat. În cele mai multe cazuri este chiar superioară la toate criteriile luate în discuție.

Pentru Apa Service Giurgiu, Ziua Internațională de Monitorizare a Apei este în fiecare zi.

Calitatea apei este și rămâne o prioritate, pentru că o apă curată ne oferă șansa la o viață sănătoasă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER