18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

APM GIURGIU – ÎNTÂLNIRE DE LUCRU CU OMOLOGII DIN RUSE, CU PARTICIPAREA AUTORITĂȚILOR DIN CELE DOUĂ REGIUNI

Ieri 13.10.2021, conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Giurgiu(Director Executiv –Jur. Ioana Popescu) a primit o delegație oficială a Bulgariei formată din Prefectul de Ruse –Borislav Bulgarinov, Subprefectul –Sinan Hebibov, Lili Ganceva, Rectorul Asociației Euroregiunea Danubius Giurgiu – Ruse și seful Agenției pentru Protecția Mediului din Ruse – AnatoviciStanev.

Alături de delegația bulgară la întâlnire au mai participat Prefectul județului Giurgiu – Aneta Matei, Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu – Cristian Anculescu și Comisarul Șef al Gărzii de Mediu Giurgiu – Clara Adam.

Tema întâlnirii a constituit-o prezentarea activității administrațiilor de mediu de pe cele două maluri ale Dunării, atribuții și proiecte comune.

De asemenea, s-au stabilit unele completări cu privire la monitorizarea aplicării reglementărilor de mediu.

În partea a doua a întâlnirii, s-a prezentat împreună cu prefectul de Ruse, un bilanț al demersurilor comune privind deschiderea punctului de trecere a frontierei cu feribotul Giurgiu-Ruse, podul II peste Dunăre și necesitatea pregătirii unui portofoliu de prezentare și promovare a Euroregiunii Giurgiu- Ruse și a proiectelor comune la nivel european.

 

Biroul de presă

Agenția pentru Protecția Mediului Giurgiu.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER