27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AȘA PROFESORI, AȘA ELEVI…

Marți au fost afișate rezultatele examenului de titularizare, examen la care rezultatele profesorilor giurgiuveni nu au fost departe de cele obținute de elevii lor, la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Astfel, potrivit datelor oficiale ale Ministerului Educației, la nivel național rata notelor peste 7 (înainte de contestaţii) obţinute de candidaţii la titularizare este de 47,40% (în creştere cu 1,67% faţă de anul trecut: 45,73%).

Cel mai ridicat procent de note peste 7 (interval 7 – 9,99) s-a înregistrat în judeţul Dolj (58,7%), iar cel mai scăzut, în judeţul Caraș-Severin (30,04%).

Procentul notelor peste 7 obținute de profesorii giurgiuveni a fost de 32%, procente mai slabe decât Giurgiu fiind înregistrate în Călărași, Tulcea și Caraș Severin.

Contestaţiile se înregistrează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER