27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AȘA ”SE NASC” ACCIDENTELE GRAVE, CA CEL DE MIERCURI…

Polițiștii cercetează un tânăr de 18 ani, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Miercuri, 16 ianuarie a.c., ora 20.45, polițiștii Formațiunii Rutiere Mihăilești, au oprit pentru control, pe D.N. 6, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, un autoturism condus de către un tânăr de 18 ani, din localitatea Buturugeni, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

Având în vedere ca emana vapori de alcool, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER