8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ASTRA – „ISTORIA UNUI EȘEC NEMERITAT”

Ce spun reprezentanții clubului despre înfrângerea de la Constanța?
”Cu greu vei găsi în istoria recentă o situaţie similară cu cea a Astrei, la Ovidiu, acolo unde echipa noastră a pierdut cu 1-0, în prelungiri, partida cu Viitorul, primul eşec din acest sezon.

Cu Bejan accidentat, Gheorghe Mulţescu mai avea trei soluţii pentru postul de fundaş central, Cestor, Erico şi Crişan, numai că, primul titular fiind, a acuzat o problemă medicală cu 15 minute înainte de startul partidei şi astfel, singurele soluţii viabile rămase au fost Erico şi Crişan.

Primul a fost eliminat de către centralul Marcel Bărsan, din min. 34, Astra reprofilându-l pe Claudiu Belu în centrul defensivei!

Cu om în minus, defensiva noastră a mai primit o lovitură, Radunovic suferind o ruptură musculară, în primul minut al prelungirilor şi lăsând echipa în doar 8 jucători de câmp.

Echipa lui Hagi a dat dovadă de o lipsă de fair-play greu de explicat şi, deşi jucătorul nostru a rămas în afara terenului, nu a returnat mingea, degajată de Illiev în afara terenului, Achim fiind jucătorul care a „aruncat spre careul” balonul, din această fază ieşind ultimul corner al meciului, concretizat prin golul lui Băluţă (min. 90+2, 1-0).

Şi aşa s-a scris istoria unui eşec nemeritat, prima înfrângere în actuala ediţie a Ligii I pentru noi.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER