27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ASTRA – UN ADEVĂRAT ”TITANIC” AL FOTBALULUI ROMÂNESC – SE DEZINTEGREAZĂ RAPID

Fostă campioană a României, Astra Giurgiu a adoptat modelul Titanicului în pregătirea pentru noul sezon. După ce Budescu şi Teixeira sunt ca şi transferaţi de Gigi Becali la FCSB, un alt jucător foarte important al giurgiuvenilor şi-a găsit echipă. Oficialii Astrei au acceptat propunerea celor de la CFR Cluj şi i-au permis lui Silviu Lung jr. să îşi negocieze detaliile unui eventual transfer. Portarul este văzut de giurgiuveni drept una dintre puţinele surse rămase pentru a aduce în visteria clubului o sumă importantă de bani, motiv pentru care nu s-au opus ofertei.

Mai mult decât atât, Astra s-a despărţit deja şi de un alt fotbalist important. Sergiu Buş a fost lăsat să plece la Levski Sofia după negocieri rapide care au avut loc zilele trecute, îngroşând astfel lista plecărilor.

Problemele pentru clubul finanţat de Ioan Niculae nu se opresc aici. Aceleaşi surse indică faptul că Edi Iordănescu, antrenorul cu care Astra este în discuţii avansate pentru a-l aduce la Giurgiu, a reacţionat dur la auzul veştilor cu privire la plecarea celor doi. ”Edi a spus că nu vine să se bată pentru evitarea retrogradării, vrea să îi fie aduşi jucători, să nu devină echipă de pluton în Liga 1. Intenţiile lui sunt să se bată pentru un podium şi în sezonul următor, dar crede că în condiţiile astea nu se poate şi ezită să îşi pună semnătura pe contractul oferit”, spun pentru ProSport apropiaţii antrenorului.

Situaţia este cu atât mai dificilă cu cât cea mai mare parte a staff-ului cerut de Iordănescu junior s-a înţeles deja asupra condiţiilor cu cei din conducerea Astrei, iar un eventual refuz din partea antrenorului ar complica situaţia.

www.prosport.ro

UPDATE: Miercuri dimineață, siteul oficial al FCSB îi ura ”Bun venit” unui alt fost astral: Junior Morais.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER