18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ATAC ŞI ….APĂRARE! PROFESORUL SIMIONESCU REACŢIONEAZĂ LA ACUZAŢIILE ADUSE

La scurt timp după apariţia articolului în care îi erau aduse o serie de acuzaţii, profesorul Adrian Simionescu ne-a trimis, pe adresa redacţiei, un drept la replică pe care îl redăm integral mai jos:

„Având în vedere faptul că în cadrul publicaţiei dumneavoastră a apărut un material, intitulat: „TRAUMA PRESEI GIURGIUVENE” LOVEŞTE DIN NOU! DE DATA ASTA, LA DAIA!”, material în care îmi este prejudiciată imaginea publică, deoarece acolo sunt prezentate informaţii cu caracter mincinos, consider că este de bun augur să fac câteva precizări:

  1. De mai bine de zece luni, primarul comunei Daia, domnul Adrian Florin Şerban, este târât, alături de mine, pe mai multe grupuri de facebook, în fel şi fel de poveşti neadevărate, detaliate de zeci de conturi false.
  2. Nu am ocupat niciodată funcţia de consilier personal al domnului primar Lucian Iliescu, iar dumneavoastră ar fi trebuit să faceţi o oarecare verificare când publicaţi astfel de informaţii.
  3. Nu am fost impus de către conducerea ALDE Giurgiu în funcţia de consilier personal al Primarului Comunei Daia, Adrian Florin Şerban, angajarea mea fiind făcută în baza unei cereri depusă la sediul instituţiei împreună cu CV-ul personal.
  4. Nu sunt încadrat în fucţia de profesor la Şcoala Gimnazială nr. 1 „Sfântul Gheorghe” din municipiul Giurgiu.
  5. Nu am solicitat vreodată autoturism de serviciu sau decontarea navetei, aceste propuneri fiind făcute de către grupul de consilieri PNL Daia, în urmă cu circa cinci sau şase luni de zile, ca şi un artificiu politicianist.
  6. Nu am impus, nici primarului şi nici preşedintelui de şedinţă să încheie lucrările şedinţei de consiliu local în momentul în care un anumit cetăţean vorbea, dreptul de a stabili cum decurg lucrările în timpul şedinţei revenindu-i clar preşedintelui de şedinţă, ales pe o durată de trei luni de zile, dintre membrii Consiliului Local Daia.
  7. Nu am informaţii de existenţa „Institutului Teritorial de Muncă”, aşa cum are cetăţeanul respectiv, ci doar de existenţa Inspectoratului Teritorial de Muncă.
  8. Aşa cum este legea, în momentul actual, nu există stare de incompatibilitate între funcţia de profesor şi funcţia de consilier personal, cadrul didactic avand o norma de lucru de 18 ore/săptămână.

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă putem pune la dispoziţie stenogramele şedinţelor de consiliu local, unde este prezentat discursul fiecărui participant.

De asemenea, îmi exprim dorinţa de a fi contactat în vederea clarificării oricăror probleme ce ţin de întreaga mea activitate politică şi administrativă.

Toate cele bune,

Prof. drd. ADRIAN ALEXANDRU SIMIONESCU”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER