18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ATENŢIE, ŞOFERI: DE MARŢI, REÎNCEPE BLOCAREA MAŞINILOR PARCATE NEREGULAMENTAR!

Este anunţul făcut luni, 15 iulie, de Poliţia Locală Giurgiu:

„Politia Locală vă aduce la cunoștință că începând cu data de 16.07.2019 va acționa, pe raza Municipiului Giurgiu, prin luare de măsuri legale împotriva conducătorilor auto care opresc / staționează neregulamentar.

Menționăm că se va acționa, inclusiv cu blocatoare de roți, pentru acei conducători auto care nu se vor prezenta la autovehicule, în momentul constatării contravenției de către echipajul de poliție locală aparținând Compartimentului Sigurantă Rutieră.

-Tariful pentru blocarea roților autoturismelor oprite/ staționate și parcate neregulamentar este în sumă de 200 Iei.

  • Tarif de ridicare pentru vehicul este în sumă de 150
  • Tarif de transport pentru vehicul este în sumă de 150
  • Tariful de depozitare pentru vehicul/ 24 ore este în sumă de 200
  • Distrugerea dispozitivului de blocare a roților se sancționează cu amendă contavențională de la 000 Iei la 25.000 Iei și cu recuperarea valorii dispozitivului, cu un coeficient de imputație de 1,25.

 

* Este considerată oprire / staționare neregulamentară pe teritoriul Municipiului Giurgiu și se supun ridicării autovehicuIeIe/ vehicule aflate în orice situație prevăzute de 0.U.G.195/2002 Republicată privind circulația pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare și H.G.1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice cu modificările și completările ulterioare și se sancționează cu amendă contravențională din clasa II cu 2 sau 3 puncte de amendă și 2 puncte penalizare.”

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER