20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PE LISTELE DE AȘTEPTARE PENTRU CELE TREI CENTRE NOI DE VACCINARE, TOATE CU PFIZER

Prefectura Giurgiu informează, sâmbătă, că au devenit operaţionale listele de aşteptare pentru programările la vaccinare la cele trei noi fluxuri deschise pentru administrarea serului Pfizer (Centrul de la Ateneul Nicolae Bălănescu Giurgiu, Centrul de la Floreşti-Stoeneşti şi Centrul de la Ghimpaţi).

Vă reamintim că persoanele doritoare se pot înscrie, ca şi până acum, fie direct pe platforma de vaccinare (pentru care există disponibil un manual de utilizare – https://vaccinare-covid.gov.ro/manual-de-utilizare-rovaccinare-cnp/), fie prin intermediul call-centerului, la numărul de telefon – 021.414.44.25.

Precizăm că după înscrierea pe lista de asteptare a unui centru, persoana va primi un SMS în care i se solicită ca în termen de 24 de ore să se programeze efectiv. În aceste 24 de ore, locul îi este rezervat Dacă în decurs de 24 de ore nu îl confirmă, prin efectuarea programării în platformă, îşi va pierde prioritatea.

De asemenea, menţionăm că listele de aşteptare sunt disponibile pentru toate centrele de vaccinare, inclusiv pentru cele trei centre noi, care se vor deschide începând cu data de 13.04.2021.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER