9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AUTORITĂȚILE GIURGIUVENE, PUSE PE JAR INUTIL DE DOUĂ COPILE

Ziua Femeii a fost marcată, pentru structurile MAI din Giurgiu, de o dimineață agitată, în condițiile în care două fete era date dispărute.

Poliția anunța, vineri dimineață:

La data de 8 martie 2024, ora 07.10, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorele BUDURINCĂ ALEXANDRA și HARAI SILVIA NICOLETA, în vârstă de 14 ani, au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Giurgiu și nu au mai revenit.

BUDURINCĂ ALEXANDRA

Semnalmente: aproximativ 1,65 m înălțime, 65 de kilograme, păr creț castaniu, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu.

HARAI SILVIA NICOLETA

Semnalmente: aproximativ 1,55 m înălțime, 50 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, poartă ochelari de vedere.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la aceste persoane sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”

Anunțul dispariției a fost făcut public și prin  intermediul sistemului RO-Alert; potrivit unor surse neoficiale, cele două fete ar fi lăsat niște bilete în care își anunțau intenția de a se sinucide, aruncându-se de pe Podul Bizetz, iae forțele de ordine s-ar fi desfășurat în zonă, căutându-le, fără succes.

La scurt timp, însă, cele două adolescente erau găsite tefere și nevătămate, fiind surprinse de camerele de supraveghere ale unui supermarket din zona centrală a orașului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER