19 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AUTOTURISM CĂUTAT ÎN GERMANIA – REȚINUT DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism marca Renault, model Kadjar, în valoare de aproximativ 75.000 lei, aflat în atenția autorităților din Germania.

La data de 27.03.2024, în jurul orei 22.44, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 45 ani, aflat la volanul unei autoutilitare care transporta pe platformă un autoturism marca Renault, model Kadjar, cu numere de înmatriculare specifice Germaniei.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

ITPF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER