27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AVANSĂRI ÎN GRAD, DE ZIUA POLIȚIEI, LA GIURGIU

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, au celebrat astăzi, 25 martie a.c., împlinirea a 197 de ani de la înființarea Poliției Române, continuând seria activităților de celebrare a Zilei Poliției Române care au demarat încă de sâmbătă 23.03.2019.

Astfel, în sala de festivități a Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu s-a desfășurat o ședință festivă, în cadrul căreia au fost prezentate mesajele domnului Inspector General al Poliției Române și Șefului Inspectoratului adresate polițiștilor și personalului contractual cu ocazia Zilei Poliției Române.

În cadrul aceleiași manifestări au fost avansați 8 ofițeri și 59 de agenți de poliție, fiind acordate mai multe diplome și recompense (mulțumiri scrise) pentru activitatea desfășurată de polițiști sau anumite structuri din cadrul inspectoratului.

Activitățile pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române vor continua în această săptămână cu o competiție sportivă – Cupa Poliției Giurgiuvene la fotbal, ai cărei câștigători urmează a se decide vineri, 29 martie a.c. – anunță, într-un comunicat de presă, Poliția Giurgiu.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER