20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AVENTURI ”CA-N FILME” ÎN MIEZ DE NOAPTE, PE O STRADĂ DIN ORAȘ

In noaptea de 4 aprilie, la ora 02:08, poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, că pe strada Nicolae Titulescu, un pieton a fost lovit de un autoturism. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au găsit victima, un bărbat de 30 de ani și un autoturism abandonat. Victima a fost transportată la SJU Giurgiu pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în acea noapte, la ora 02:00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 30 de ani ar fi ieșit în stradă cu un cuțit în mână și s-ar fi urcat cu picioarele pe capota autoturismului oprit, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din municipiul Giurgiu.

In timp ce bărbatul cu cuțitul în mână se afla pe capota autoturismului, tânărul de la volan a plecat de pe loc încercând să depășească un autoturism oprit în fața sa, moment în care cel de pe capotă s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, lovindu-se în zona capului.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu privire la consumul de alcool sau substanțe psihoactive, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii au mai stabilit faptul că barbatul care s-a suit pe capota autoturismului, ar fi condus în aceeași noapte un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au aflat că imediat după producerea accidentului, un alt bărbat, de 28 de ani, care are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ar fi sustras cheile unui autoturism, pe care l-a condus pe strada Nicolae Titulescu și a intrat în coliziuine cu autoturismul de pe care a căzut bărbatul de 30 de ani.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat în fațada unui imobil.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea clară a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, find întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

IPJ Giurgiu

foto: opiniagiurgiu.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER