24 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

AVERTISMENT DE LA POLIŢIE: DEŢINUT PERICULOS EVADAT!

UPDATE: Deţinutul evadat a fost prins în jurul orei 16, în zona Focşani. Acesta se îndrepta spre casă, în judeţul Bacău.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov a transmis un avertisment către populaţie, după evadarea din Penitenciarul Rahova a unui infractor periculos. Oamenii legii atenţionează: nu încercați să îl capturați singuri, întrucât criminalul vă poate pune în pericol viaţa!

Poliţia Română, prin intermediul IPJ Ilfov a transmis un avertisment către populaţie după ce deţinutul Bogdan Ifitimie, de 28 de ani, din comuna Comănești, județul Bacău, a evadat din Penitenciarul Rahova. Infractorul executa o pedeapsă cu închisoarea de 13 ani și patru luni, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

Poliția Română solicită tuturor celor care observă persoana cu semnalmentele de mai sus, să anunțe de îndată numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să o oprească sau să o imobilizeze.

“Având în vederea infracțiunea pentru care a fost condamnat, întrucât acesta vă poate pune în pericol integritatea fizică, nu încercați să îl capturați singuri, cereți sprijinul polițiștilor!”, este mesajul transmis de IPJ Ilfov.

De asemenea, dacă dețineți informații despre locul în care se află evadatul, comunicați de urgență informațiile la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul unic de urgență 112.

Bogdan Ifitimie a evadat, luni, 6 martie a.c., la ora 20ºº, în timp ce se afla la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din orașul Chitila, județ Ilfov.

Bogdan Ifitimie

Semnalmente :

• înalţime 1,64 m

• păr şaten,

• ochii verzi.

• Semne particulare: prezintă un tatuaj pe piept.

La data evadării, cel în cauză era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare închisă, geacă de culoare închisă, pantofi sport de culoare galbenă.

www.evz.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER