18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”BĂDĂLĂU, NICI NU ȘTII/CÂT DE MIC ÎNCEPI SĂ FII!” PRIMARUL NICOLAE BARBU, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA!

O scrisoare adresată gurgiuvenilor anunță decizia edilului de a candida pentru un al treilea mandat, dar nu din partea PSD, ci a partidului Pro România.

La scurt timp după apariția acestui document, primarul Barbu, invitat în studioul Open TV, a explicat că decizia sa vine ca urmare a numeroaselor piedici ce i-au fost puse, în acest mandat, de ”tandemul toxic Bădălău-Mina”.

Este vorba despre numeroase proiecte blocate, despre deja celebrele procese – câștigate, în final, de Primărie – privind preluarea Zonei Libere și a societății Apa Service de către Consiliul Județean, dar și despre faptul că, pentru Bădălău, municipiul nu contează, centrul județului fiind – în concepția sa – la Bolintin.

”M-am lepădat de mult timp de acest tandem toxic Bădălău-Mina” – afirmă primarul Barbu în scrisoarea deschisă adresată giurgiuvenilor. El spune că era ”așteptat la cotitură” de cei doi, la alegerile de anul trecut, în speranța că PSD va obține rezultate slabe la Giurgiu, iar acesta va fi un motiv perfect pentru a-l înlătura din partid, lăsând cale liberă candidaturii unei persoane care ”să-i dea pe tavă Primăria Giurgiu lui Bădălău”.

Lucrurile n-au ieșit așa cum și-au dorit cei doi și, imediat, Barbu a devenit ”bun și frumos”, cu ”rezultate foarte bune”, datorate, însă, nu susținerii PSD-ului, ci a proiectelor europene câștigate de Primărie, după cum afirmă edilul.

Barbu mai spune că  ”umbra lui Bădălău bântuie prin județ, și după numirea la Curtea de Conturi… cheamă primarii , le face poze… e mai activ ca niciodată! Știu că ieri s-au făcut fotografii cu primarii la sediul PSD… dacă au ajuns să ia primarii cu arcanul la fotografii, înseamnă că acest tandem toxic își cântă cântecul de lebădă și, în curând, fiecare se va întoarce unde îi este locul: unul, la Vamă, celălalt, la Bolintin.”

Referindu-se la decizia de a candida din partea Pro România, Nicolae Barbu a declarat că susține echipa acestui prtid, care este ”o construcție mult mai progresistă”. ”Am primit propuneri de la toate partidele –  și asta mă onorează – dar am decis să aleg Pro România pentru că în cei opt ani de mandat, am făcut o politică liberală, de dezvoltare a orașului, dar social-democrată, pentru bunăstarea oamenilor”.

Barbu mai spune că este conștient că va pierde voturile unor social-democrați autentici, dar îi îndeamnă pe giurgiuveni să aleagă OMUL, și nu partidul.

În aceste condiții, pierzând primăria municipiului, PSD Giurgiu primește o lovitură dură, iar asta se va reflecta, cel mai probabil, și în rezultatele de la Consiliul Județean, spre care au cale liberă, acum, liberalii giurgiuveni.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER