18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTAIE DE JOC ÎN VAMA GIURGIU

Suntem în plin sezon estival și numărul românilor ce pleacă în străinătate pentru a-și petrece vacanța crește de la o zi la alta. Iar în week-end, traficul este și mai mare prin Vama Giurgiu.

La asta se adaugă obișnuitele cozi de Tiruri, așa că ar fi fost de așteptat să se ia ceva măsuri în Vamă pentru ca timpul petrecut – cel puțin de turiști – să fie cât mai redus.

Și unii chiar au făcut asta – vorbim de Poliția de Frontieră, care și-a suplimentat personalul, însă degeaba, atâta timp cât angajații AND-ului își bat joc, pur și simplu, de cei care trec granița pe la Giurgiu.

Aceștia lucrează cu doar două puncte de încasare – și la acelea, în ”relanti – astfel că sâmbătă, cozile deveniseră interminabile, iar oamenii erau din ce în ce mai nervoși și nemulțumiți.

Și nici nu e de mirare, dată fiind incompetența și neprofesionalismul cras al celor de la AND, cărora puțin le pasă de timpul și nervii celor nevoiți să stea la cozile interminabile, pentru a le plăti lor taxele… Vorba aceea: ”Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim…”

Poate n-ar fi rău ca cei din conducerea AND să deschidă ochii și să vadă cam cum stau ucrurile prin Vama Giurgiu, cât de nemulțumiți și nervoși sunt turiștii și să ia, eventual, și ceva măsuri…  poate mai deschid unul-două puncte de taxare, ca să nu-și mai bată joc de oamenii care trec prin Vama Giurgiu…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER