13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTAIE VIOLENTĂ ÎN STRADĂ, ÎN CARTIERUL GHIZDARULUI

S-a întâmplat duminică noapte, iar colegii de la giurgiupesurse.ro vin cu detalii despre acest eveniment, apărut la doar câteva zile după o altă confruntare violentă – cea de la Bolintin:

”După Clejani și Bolintin Vale, azi-noapte au fost alte ciocniri stradale violente, de data aceasta în municipiul Giurgiu, între două clanuri de romi cunoscute cu numele de Raţă și Bulică.

Orașul a fost sub asediu. Zeci de persoane, bărbați, femei și copii s-au lovit într-o bătaie generală. Conflictul este unul mai vechi și nu a fost gestionat corect de polițiști care au fost din nou depășiți de situație, rezumându-se doar să numere victimele.

Membrii celor două clanuri s-au bătut și în urmă cu câteva luni, dar nu au fost luate măsurile necesare pentru prevenirea incidentelor.

Azi-noapte, în timpul scandalului, cu intenție, două persoane au fost lovite cu mașina și una cu bâta în cap, fiind în stare gravă la spital. Alte persoane sunt rănite. În lupte s-au folosit bâte, topoare și chiar un târnăcop. După eveniment, circulația rutieră a fost oprită în zonă timp de mai multe ore. Străzile arătau ca după un război, cu victime zăcând pe asfalt în bălți de sânge. Mai multe ambulanţe au preluat victimele. Poliția a intervenit târziu la faţa locului, după ce se consumase scandalul.

Locuitorii județului Giurgiu sunt oripilați de scandalurile care se repeta frecvent făcând din această zonă aflată lângă București, cea mai nesigură din țara, unde clanurile fac legea.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER