21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTRÂN CU ARSURI GRAVE, DUPĂ CE A APRINS SOBA FOLOSIND BENZINĂ, ÎN TIMP CE FUMA

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului, în urma unui incendiu izbucnit în locuința sa. S-a întâmplat în această după-amiază, în localitatea Valea Dragului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești și Punctului de Lucru Greaca cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ. În sprijin, a fost solicitată și o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Cel mai probabil, bărbatul a încercat să facă focul în sobă și a folosit lichide combustibile, având o țigară aprinsă. Acesta a fost surprins în incendiu, dar a reușit să iasă din încăperea în care se afla până la sosirea pompierilor. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Locuința a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Reamintim faptul că benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii violente. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

ISU GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER