22 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTRÂNĂ AGRESATĂ DE PROPRIUL FIU, LA BOLINTIN

La data de 31 martie, ora 17.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Bolintin Deal, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiul său.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în timp ce aceasta se afla în curtea locuinței sale, din localitatea Bolintin Deal, pe fondul unui conflict verbal, ar fi fost lovită în zona capului, de către fiul său, un bărbat, de 47 de ani.

Polițiștii au fost întocmit formularul de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, de unde a reieșit faptul că există risc iminent, însă persoana vătămată s-ar fi opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Femeia agresată a fost transportată la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 1 aprilie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie a fost reținut, pentru 24 de ore.

Marți, 2 aprilie, individul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER