21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BĂTRÂNII DE LA CĂMINUL ONCEŞTI – ÎN CARANTINĂ, DUPĂ DEPISTAREA A ZECE CAZURI COVID

Anunţul este făcut luni de reprezentanţii Instituţiei Prefectului:

„Vă aducem la cunoștință că Centrul pentru Persoane Vârstnice Oncești din județul Giurgiu se află la ora actuală în carantină, în urma confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 a 6 beneficiari și a 4 angajați din cadrul Centrului.

Precizăm că a fost efectuată ancheta epidemiologică ce se impune în astfel de situații, în urma căreia 3 dintre beneficiarii depistați pozitivi și cei 4 angajați au fost plasați în izolare în cadrul Centrului.

Ceilalți 3 beneficiari depistați pozitiv se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

De asemenea, au fost testați și angajații care nu se aflau la locul de muncă la momentul apariției primului caz pozitiv, iar rezultatele testelor au fost negative.

Miercuri, 02.02.2022, va fi efectuată testarea tuturor beneficiarilor Centrului.

Precizăm că la momentul actual starea de sănătate tuturor persoanelor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul Centrului este bună, acestea aflându-se sub permanentă monitorizare medicală.”

În Centrul de la Onceşti trăiesc 31 de bătrâni, dintre care 28 sunt vaccinați și lucrează 33 de persoane, din care 22 sunt vaccinate.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER