8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, A AJUNS ÎN AREST…

La data de 8 februarie a.c., ora 15.21, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii Biroului Rutier au depistat, pe șoseaua Bălănoaiei, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că în anul 2016, bărbatul în cauză a fost condamnat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și furt, iar în anul 2020 a mai săvârșit încă două fapte la regmul rutier (conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului).

De asemenea, din cercetări, a reieșit faptul că la data de 5 februarie a.c., acesta a fost depistat conducând pe drumurile publice un autovehicul sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 februarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

IPJ GIURGIU

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER