27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS PE ATV, A INTRAT ÎN STÂLP…

Un bărbat din localitatea Mîrșa, județul Giurgiu, este cercetat penal de polițiști pentru că a provocat un eveniment rutier, în care s-a autoaccidentat, după ce a condus pe drumurile publice, fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, un ATV neînregistrat pe drumurile publice și a lovit un stâlp.

Duminică, 14 octombrie a.c., ora 12.20, un bărbat de 58 ani, din comuna Mîrșa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un A.T.V., fără număr de înregistrare pe Drumul Județean 601, în localitatea Mîrșa, cu ocazia executării unui viraj către stânga a pierdut controlul direcției intrând cu ATV-ul într-un stâlp metalic pentru susținerea indicatoarelor, instalat pe partea stângă a direcției sale de mers.

Din accident au rezultat pagube materiale și rănirea ușoară a bărbatului, care a fost transportat la o unitate sanitară din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, cu ocazia verificărilor s-a stabilit că persoana nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal în care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînregistrat – anunță IJP Giurgiu/

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER