21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, S-A RĂSTURNAT CU TRACTORUL ÎNTR-UN ȘANȚ

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Oinacu este cercetat penal după ce s-a răsturnat cu un tractor pe un drum din localitate.

Poliţiştii au constatat că tractorul nu era înmatriculat, iar bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, era sub influenţa alcoolului şi a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 49 ani, din comuna Oinacu, cu privire la faptul că un vecin a intrat cu tractorul în şanţul de pe marginea unui drum din localitate. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii (…), care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că utilajul agricol nu era înmatriculat, iar conducătorul acestuia (…) nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a refuzat atât testarea cu aparatul drager, cât şi recoltarea de probe biologice de sânge”, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER