18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BOMBA ANULUI: FOSTUL LIDER PSD GIURGIU, NICULAE BĂDĂLĂU, REȚINUT DE PROCURORII DNA!

”Bomba” a explodat duminică seară, când diverse surse au informat presa nașțională că fostul lider PSD Giurgiu, Niculae Bădălău (actualmente, vicepreședinte al Curții de Conturi) a fost chemat la DNA, pentru audieri. În primă fază, s-a vorbit despre trafic de influență; unele surse susțin că beneficiare ar fi firmele copiilor lui Bădălău, pentru care acesta ar fi făcut lobby la diverse ministere, alte surse vorbesc despre o firmă italiană.

În plus, se vorbește chiar despre un flagrant, mai ales că totul s-a întâmplat duminică seară, perioadă în care, în mod normal, procurorii DNA nu fac audieri.

Cert este că, la câteva ore după ce Bădălău a ajuns la DNA, procurorii au decis reținerea sa pentru 24 de ore. Cel puțin asta au aflat jurnaliștii din  presa națională, care notau, în jurul orei 19.30:

”Vicepreședintele Curții de Conturi și fost ministru al Economiei, Niculae Bădălău, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Fostul ministru a fost chemat, duminică seara, la sediul Direcției Naționale Anticurupție, pentru a fi audiat într-un dosar de corupție.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, sunt investigate fapte de luare de mită și trafic de influență.”Deocamdată, DNA nu a făcut niciun anunț oficial pe această temă.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER