27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BOMBĂ: CONDUCEREA IJP LOVEȘTE DIN NOU!

Deși nu a trecut mult timp de la ”înscăunare”, ”succesele” conducerii Poliției giurgiuvene –  cuplul Țone-Cocoș – vin, unul după altul.

După deja celebra dispoziție a lui Cocoș, prin care polițiștii în concediu medical trebuie verificați acasă de șefii lor, cei doi ”lovesc” din nou și uimesc prin noua ”politică de cadre” aplicată.

Despre ce este vorba? În urmă cu aproximativ o lună, la Poliția Giurgiu a fost angajat Gigi Pena, în urma unui concurs promovat la limită, cu 7.00, lucru ce ridică semne de întrebare…

Cine este Gigi Pena? Un fost polițist, condamnat pentru contrabandă și – evident – exclus atunci din rândurile Poliției, care, ulterior, s-a ”reprofilat”, ca body-guard al clanurilor interlope din Giurgiu.

Vă mai amintiți de scandalul uciderii baschetbalistului american Chauncey Hardy la Giurgiu? Ei bine, atunci, presa națională nota: ”Acelasi telespectator afirma ca Gigi Pena, bodyguardul clubului, fost politist la mascati, ii goneste pe politisti afirmand ca americanul a cazut din cauza bauturii consumate in cantitati prea mari. ”

Așadar, atunci era body-guardul clanului Butoane. Acum este – din nou – polițist, grație ”calităților” descoperite subit de Poliția Giurgiu, care a găsit, probabil, o nouă modalitate de a lupta cu infracționalitatea din Giurgiu, un oraș de graniță în care – deși, oficial, este liniște totală (dacă e să ne luăm după comunicatele Poliției), nu lipsesc traficul de droguri, incidentele violente și toate celelalte ”accesorii” ale infracționalității.

Și atunci, probabil, mai-marii Poliției de la Giurgiu au decis să lupte împotriva infracționalității cu… infractori pe post de polițiști. Sau e vorba doar de niște relații pur personale, gura târgului vorbind despre relații strânse de prietenie între conducerea Poliției și Gigi Pena, pe de altă parte…

Să fie, oare, asta noua politică de cadre în MAI și IGPR? Oare unde a fost structura de protecție a MAI în acest caz? Și care este opinia oficială a conducerii centrale a Poliției Române despre politica de cadre de la IPJ Giurgiu?

Poate, la un moment dat, vom afla răspunsurile la aceste întrebări…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER