20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BOMBĂ POLITICĂ: BARBU DĂ DE PĂMÂNT CU BĂDĂLĂU: ”DACĂ BĂDĂLĂU VA MAI AVEA FUNCȚIE DE CONDUCERE LA NIVEL CENTRAL, EU NU MAI REPREZINT PSD-UL!”

Primarul Nicolae Barbu a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale, declarând că partidul are urgentă nevoie de schimbare, asta însemnând oameni noi, nu aceiași baroni care au acaparat partidul odată cu venirea lui Dragnea la conducere.

”Din păcate, însă, din ce văd eu acum, la vremuri noi… tot noi! Nimeni nu priveşte în trecut şi să înveţe din greşelile trecutului sau din ce s-a făcut bine în trecut. Că a fost Năstase, Geoană sau Ponta partidul nu a pierdut.

În 2016 nu a mai fost aşa, a venit frăţia baronilor, s-au reînviat toţi baronii şi aici am ajuns. Acum se încearcă acelaşi lucru. Politica pumnului în gură în care ne aşezăm la tarabă şi negociem tot noi, jupânii, trebuie să dispară! ”

Barbu îl taxează dur pe Bădălău, despre care spune că nu ar trebui să se laude cu câștigarea alegerilor în județ la o diferență de 10.000 de voturi, în condițiile în care el este autorul moral al dezastrului din Diaspora, unde PSD a pierdut un milion de voturi.

”Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat într-un judeţ la o diferenţă de zece mii de voturi, dar am înrăit o diaspora la un milion de voturi!? Contează orice gest politic.

Mi s-a părut corect când a ieşit Bădălău şi a spus că doamna Dăncilă nu a câştigat şi trebuie să facă un pas în lateral, drept urmare îi cerea demisia, ca să aflu că dintr-o dată nu-i mai cere demisia şi merge în continuare până în februarie.

E stilul lui Bădălău să se răzgândească, dar, dacă nu se realizează o schimbare adevărată, cu alţi oameni şi cu oameni adevăraţi, valoroşi, nu vom face nimic!

Și dacă Bădălău se va mai afla în vreo formulă de conducere naţională, eu, Nicolae Barbu nu voi mai reprezenta PSD la Giurgiu!”

Barbu nu a uitat nici simulacrul de alegeri la organizația județeană, unde același Bădălău a călcat în picioare statutul, doar pentru că așa a vrut el!

În plus, Nicolae Barbu mai declară că nu va mai accepta, sub nicio formă, ca Bădălău să vină, din nou, la Consiliul Județean cu același Marian Mina: ”Dacă Bădălău vine iar cu Mina la CJ, eu nu mai sunt în PSD!” – spune, fără echivoc, primarul Barbu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER